Eerstvolgende events

Acanthus is bekend, beroemd en vooral berucht voor z'n weergaloze, ongelooflijk hete thema-nachten. We kiezen onze thema's zo dat ze steeds een (zwaar?) erotisch tintje hebben. Doordat de sfeer dan extra ongedwongen is èn doordat jullie club dan steeds afgeladen vol zit, is kontact leggen een fluitje van een cent. Meedoen kan, mag, en wordt zelfs aangeraden, maar is natuurlijk niet verplicht.

Vergeet ook niet even op het forum in de kalender te kijken daar staan ook alle events vermeld !
 
hoerennacht in acanthus

Vrijdag 19 december staat de 4e editie van 2014 van de hoerennacht al vast... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en singles. Omwille van het thema is actie gegarandeerd.

1e prijs: 3 maanden gratis naar acanthus op vrijdag!

 
overdekte kerstmarkt in acanthus

Zaterdag 20 december
van 16h tot 5u:
UNIEKE OVERDEKTE KERSTMARKT IN ACANTHUS...

Een nooit gezien kersttafereel in de overdekte tent in de tuin van Acanthus... gluhwein, irish coffee, aantrekkelijke hapjes en zoetigheden, diverse authentieke kraampjes met net dat ietsje meer. Verkoopsstanden met sensuele lingerie, party kleedjes, nylons, Italiaanse high heels, bijoux en gedurfde gifts.

Vanaf 16 u. is er de kerstmarkt en vanaf 18u.30 gaan de discotheken open tot 5u. voor de enige echte zwoele Acanthus kerstmarkt-afterpartyyyyy!!!!! Deze avond wordt samen met b4 georganiseerd maar het spreekt voor zich dat ook Acanthus klanten of nieuwe mensen heel welkom zijn! De Kerstmarkt is één van de langste, niet te missen swingers-nachten van het jaar. Als Kerstcadeau krijgen alle aanwezige koppels 1 maand gratis lidmaatschap op B4dating.com.
 
kerstavond in acanthus

Kerstavond
woensdag 24/12/ 2014

Ja hoor, op Kerstavond staat Acanthus klaar om alle romantische zielen te verwelkomen. Smakelijke hapjes, heerlijke dranken en een kleurrijk buffet zullen de smaakpapillen aangenaam prikkelen. Een onvergetelijke feestelijke woensdagavond voor wie houdt van gezelligheid, romantiek, nostalgie, stevige ambiance en de alom gekende acanthus erotiek... Koppels en singles zijn van harte welkom. Feestklokken luiden vanaf 19 uur...

koppel: 50 euro - single man: 90 euro
 
nye in acanthus

NYE - woensdag 31/12/ 2014

Eén van de beste manieren om het nieuwe jaar in te zetten is Acanthus natuurlijk. De avond start om 20u. In de tent op het terras wacht u een uitgebreid buffet dinner. Na de countdown naar 2015 feest u verder in onvervalste ac-stijl. Ook op NYE is het mogelijk te overnachten, een rijkelijk ontbijt wekt u op nieuwjaarsdag.
Koppelavond 225 euro/koppel, all-in. Enkel na reservatie.

Hoe reserveren?
Cash aan de receptie of via overschrijving.
IBAN: BE60 0682 5081 7270
BIC: GKCCBEBB
op naam van G.K.C. nv
mededeling: naam en geboortedatum

 
R&B in acanthus met special guest djs emkei en frederico

Rhythm and blues, simpelweg afgekort tot R & B, neemt je mee in de diepe roots van de populaire Afro-Amerikaanse muziek. Deze warme, op jazz gebaseerde muziek met een zware indringende beat wordt steeds populairder. Acanthus dompelt u onder in de wereld van de zwoele Soul en funk. Droom weg bij deze zonnige, optimistische muziek of laat je verleiden op deze ultieme nacht van je leven. Acanthus, the place to (R &) be...

Guest-dj's:
16/01: emkei
17/01: frederico

 
tropical in acanthus

In het putje van de winter zullen we de thermostaat serieus wat opdrijven en doen we de temperatuur naar een ongekende tropische hoogte stijgen. In de zwoele jungle kan je op zoek gaan naar de sensuele hottie babes in kleurrijke lingere of badpak en uitdagende strooien rokjes. Begin alvast nu maar al op te warmen, zodat je tijdens dit weekend bij het bereiken van uw exotisch hoogtepunt niet in oververhitting geraakt. Welkom op tropical, the heat is on...

 
valentijn in acanthus

Uw favoriete club wordt omgetoverd tot een oord van vurige liefde, romantiek, passie en hartstocht.
Rode hartjes, verleidelijke decoratie en sensuele muziek zullen er voor zorgen dat je een passionele nacht beleeft die nog heel lang in uw geheugen zal nazinderen. Neem de tijd voor alle aanwezige verliefden en laat Cupido zijn pijlen maar afschieten. Er is een grote kans dat ook jij geraakt wordt. In elk geval een weekend waar vele harten sneller zullen slaan.

 
carnaval in acanthus

Tijdens dit weekend zal Acanthus het Rio de Janeiro van Europa zijn. Een ongekend kleurrijk spektakel van muziek, dans en non-stop vrolijkheid, natuurlijk met de nodige erotische touch. Zwier mee in de polonaises of bonk mee met de hoempa-muziek. Pruiken, maskers, toeters, imposante kostuums, ballons, serpentines, alles zal aanwezig zijn om de feestneuzen onder ons bij te staan. Welkom alvast op één van de zotste en meest opwindende nachten van het jaar. Verstand op nul, zicht op oneindig...

   
   
Events op maandag  
   
 
fuck me in acanthus Fuck me... een maandagavond waar er geen tekening moet bij gemaakt worden... Op die avond zal acanthus gegarandeerd het wildste en heetste paradijs ooit zijn!
De dates wachten op u in onze themakamers boven... Beleef uw meest erotische fantasie ooit. Een schokkend swingersfeest dat je zeker niet onberoerd zal laten. Een nooit gezien orgie-avontuur op niveau. Zin in een sexueel avontuur, acanthus heeft wat u zoekt! Fuck me please!
 
xmassage in acanthus

4-handenmassage

Op maandag 22 december gaan we uw grootste erotische fantasie waarmaken... 2 sensuele dames brengen je in extase met een massage op hoog niveau. Een vierhandenmassage is intens heilzaam, luxueus en onthullend. Twee professionele meiden die jou verwennen, het summum van een massage-ervaring. De unieke gewaarwording van 4 ervaren handen in harmonie over je lichaam te voelen bewegen zorgt voor een ongelooflijk weldoende ontspanning. Je hoeft enkel maar te genieten...
Merry Xmas!