Eerstvolgende events

Acanthus is bekend, beroemd en vooral berucht voor z'n weergaloze, ongelooflijk hete thema-nachten. We kiezen onze thema's zo dat ze steeds een (zwaar?) erotisch tintje hebben. Doordat de sfeer dan extra ongedwongen is èn doordat jullie club dan steeds afgeladen vol zit, is kontact leggen een fluitje van een cent. Meedoen kan, mag, en wordt zelfs aangeraden, maar is natuurlijk niet verplicht.

Vergeet ook niet even op het forum in de kalender te kijken daar staan ook alle events vermeld !
 
hoerennacht in acanthus

Vrijdag 13 maart staat de eerste editie van hoerennacht al geprogrammeerd... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond met gratis toegangstickets en champagne. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en alleenstaanden. Omwille van het thema is actie gegarandeerd. Daarom is dit event ook een absolute aanrader voor nieuwe bezoekers! Acanthus… enjoy private clubbing !

Eerste prijs: 3 maanden gratis acanthus op vrijdag!

 
ladies night in acanthus

Zaterdag 14 maart wordt de nacht van de ladies. En wees er maar zeker van, deze editie zal niet de minste zijn... Het ultieme moment om alle aanwezige vrouwen serieus in de watten te leggen. De nadruk ligt dan ook volledig op het vrouwelijk schoon, die we een op een heel speciale manier zullen verwennen... Het bovenverdiep zal voor hen alleen een bepaalde tijd gereserveerd worden. Zo kunnen ze op hun manier warm worden om dan de heren te verwelkomen voor de final touch... Ben jij een vrouw die gedurende een ganse nacht serieus wat aandacht wil krijgen? Schrijf dan alvast zaterdag 14 maart in uw agenda. Wij zorgen voor een onvergetelijke exclusieve ervaring voor iedereen die snakt naar pure verwennerij...

 
eyes wide shut bal masqué in acanthus

Acanthus wordt omgevormd tot een prachtig mysterieus kasteel met waanzinnige kelders en ruimtes die nog spannender zullen zijn dan jullie al van ons gewend waren. Met de film Eyes Wide Shut in gedachten zal het in uw favoriete club nog intiemer, geiler en stouter zijn dan anders... Spanning, sfeer, sensatie maar vooral erotiek zullen je achtervolgen in het Acanthus-labyrinth. Een schokkend swingersfeest dat je zeker niet onberoerd zal laten. Een nooit gezien orgie-avontuur op niveau. Welkom op Eyes Wide Shut 2015: Bal Masqué...

 
slipless in acanthus

Wat is er opwindender dan een sexy jurkje of verleidelijk rokje, zonder de vervelende contouren van lingerie... Zalig toch? Een geile party is gegarandeerd! Tijdens dit uitdagende weekend zullen we zoveel mogelijk vervelende slips mijden. Wie wel ondergoed draagt, krijgt natuurlijk nog de hele nacht de tijd om van mening te veranderen. Dat dit een ondeugend weekend zal worden hoeven we niet te vertellen. Omwille van het zwoele thema is een stevige ambiance, een ongekende sensatie en de nodige erotiek gegarandeerd! Slipless is een sterk groeiend thema die uw hormonen zeker positief zal beïnvloeden... Wie 'slipless' binnenkomt, kan rekenen op een leuke verrassing!

 
fluo

Fluo, één van de meest begeerde thema's in uw geliefde club is er terug... Acanthus verandert in een erotisch donker blacklight-oord. Fluorescerende lingerie, oplichtende lippen, kleurrijke nagels en de vele blinkende gadgets zullen ervoor zorgen dat dit een topfeestje wordt die lang zal blijven nazinderen. Omwille van de zwoele, sensuele sfeer is een flinke portie erotiek gegarandeerd. Ben je ook benieuwd hoe fluo-lippen smaken of wat er zich onder die neon slip bevindt, ban dan je innerlijke grijze muis en zorg dat je opvalt tijdens deze vurige nacht. Welkom op fluo, let me glow...

   
   
Events op maandag  
   
 
shootme

Op maandag 2 maart krijg je de kans om jezelf erotisch te laten fotograferen, indien je dit wil natuurlijk.. en dit volledig gratis. Geniet van deze professionele fotoshoot en laat jezelf op de meest sensuele manier zien... Ben je een vrouw alleen, een man alleen of een koppel, iedereen is welkom voor de erotische fotosessie. Een unieke kans...
De foto's worden dezelfde avond nog naar uw mailadres gestuurd. Verder kan je gedurende die avond natuurlijk rekenen op een stevige erotische party met alles erop en eraan. Een erotische massage is inbegrepen voor zowel dames als heren... Een mooie avond dus in het vooruitzicht.

 
tantra massage in acanthus

Op maandag 9 maart doen we het erotiekgehalte nog maar eens stijgen in acanthus. Onze professionele sensuele masseuse zal je in extase brengen en je laten wegdromen in de 7e hemel. Een niet te evenaren tantra massage van hoog niveau, en dit voor zowel man als vrouw... Laat uw gevoelige erogene zones prikkelen en geniet meer dan ooit van de glijdende handen en het warme contact van het lichaam van onze zwoele schoonheid, en dit helemaal inbegrepen in de prijs. Enjoy...

 
fuck me acanthus

Fuck me... een maandagavond waar er geen tekening moet bij gemaakt worden... Op die avond zal acanthus gegarandeerd het wildste en heetste paradijs ooit zijn!
De dates wachten op u in onze themakamers boven... Beleef uw meest erotische fantasie ooit. Een schokkend swingersfeest dat je zeker niet onberoerd zal laten. Een nooit gezien orgie-avontuur op niveau. Zin in een sexueel avontuur, acanthus heeft wat u zoekt! Fuck me please!

 
fluo acanthus

Fluo, één van de meest begeerde thema's in uw geliefde club is er terug... Acanthus verandert in een erotisch donker blacklight-oord. Fluorescerende lingerie, oplichtende lippen, kleurrijke nagels en de vele blinkende gadgets zullen ervoor zorgen dat dit een topfeestje wordt die lang zal blijven nazinderen. Omwille van de zwoele, sensuele sfeer is een flinke portie erotiek gegarandeerd. Ben je ook benieuwd hoe fluo-lippen smaken of wat er zich onder die neon slip bevindt, ban dan je innerlijke grijze muis en zorg dat je opvalt tijdens deze vurige nacht.

 
darkroom acanthus

Dit schitterend en zeer geliefd thema kan natuurlijk niet ontbreken in de thema-lijst op maandag. We maken het nog spannender, sensationeler en erotischer in het labyrinth op de bovenverdieping. Het doolhof zal op een bepaald moment volledig in duisternis gehuld worden en kan uw sexueel avontuur beginnen in de grootste darkroom ooit.
We zorgen natuurlijk voor het nodige zodat je toch wat licht zal krijgen in het nachtelijke acanthus-paradijs.