Eerstvolgende events

Acanthus is bekend, beroemd en vooral berucht voor z'n weergaloze, ongelooflijk hete thema-nachten. We kiezen onze thema's zo dat ze steeds een (zwaar?) erotisch tintje hebben. Doordat de sfeer dan extra ongedwongen is èn doordat jullie club dan steeds afgeladen vol zit, is kontact leggen een fluitje van een cent. Meedoen kan, mag, en wordt zelfs aangeraden, maar is natuurlijk niet verplicht.

Vergeet ook niet even op het forum in de kalender te kijken daar staan ook alle events vermeld !
 
white in acanthus

Acanthus vormen we om tot een maagdelijk witte sensuele discotheek. Witte decors, witte kledij, witte cocktails... Wit is de kleur van puurheid en magie en van een van de meest klassevolle party's @acanthus. In de oase van wit zullen onze DJ’s u in de hoogste sferen brengen. Pure witte luxe. Eén van de meest spraakmakende party’s van het jaar. Op vrijdag, zaterdag en maandag... Een niet te missen acanthus-topper, welkom op 'White, let it snow...

 
sinterklaas

Hij komt, hij komt… de sint met zijn grote staf...
Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is de roe...
Ja hoor, ook dit jaar zal Sinterklaas zijn favoriete club bezoeken. Zijn pieten staan al te popelen om de brave kindjes in hun zak te laten grabbelen. Benieuwd of er dit jaar ook voor jou een pakje bijzit? Braaf geweest of niet, het wordt alvast een weekend vol met lekkers... Wil je op de schoot bij de 'geilige' man of ben je benieuwd wat er onder zijn kleed zit, zorg dan dat je het dit jaar niet mist...

 
hoerennacht in acanthus

Vrijdag 19 december staat de 4e editie van 2014 van de hoerennacht al vast... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en singles. Omwille van het thema is actie gegarandeerd.

1e prijs: 3 maanden gratis naar acanthus op vrijdag!

 
overdekte kerstmarkt in acanthus

Zaterdag 20 december
van 16h tot 5u:
UNIEKE OVERDEKTE KERSTMARKT IN ACANTHUS...

Een nooit gezien kersttafereel in de overdekte tent in de tuin van Acanthus... gluhwein, irish coffee, aantrekkelijke hapjes en zoetigheden, diverse authentieke kraampjes met net dat ietsje meer. Verkoopsstanden met sensuele lingerie, party kleedjes, nylons, Italiaanse high heels, bijoux en gedurfde gifts.

Vanaf 16 u. is er de kerstmarkt en vanaf 18u.30 gaan de discotheken open tot 5u. voor de enige echte zwoele Acanthus kerstmarkt-afterpartyyyyy!!!!! Deze avond wordt samen met b4 georganiseerd maar het spreekt voor zich dat ook Acanthus klanten of nieuwe mensen heel welkom zijn! De Kerstmarkt is één van de langste, niet te missen swingers-nachten van het jaar. Als Kerstcadeau krijgen alle aanwezige koppels 1 maand gratis lidmaatschap op B4dating.com.
 
kerstavond in acanthus

Kerstavond
woensdag 24/12/ 2014

Ja hoor, op Kerstavond staat Acanthus klaar om alle romantische zielen te verwelkomen. Smakelijke hapjes, heerlijke dranken en een kleurrijk buffet zullen de smaakpapillen aangenaam prikkelen. Een onvergetelijke feestelijke woensdagavond voor wie houdt van gezelligheid, romantiek, nostalgie, stevige ambiance en de alom gekende acanthus erotiek... Koppels en singles zijn van harte welkom. Feestklokken luiden vanaf 19 uur...

koppel: 50 euro - single man: 90 euro
 
nye in acanthus

NYE - woensdag 31/12/ 2014

Eén van de beste manieren om het nieuwe jaar in te zetten is Acanthus natuurlijk. De avond start om 20u. In de tent op het terras wacht u een uitgebreid buffet dinner. Na de countdown naar 2015 feest u verder in onvervalste ac-stijl. Ook op NYE is het mogelijk te overnachten, een rijkelijk ontbijt wekt u op nieuwjaarsdag.
Koppelavond 225 euro/koppel, all-in. Enkel na reservatie.

Hoe reserveren?
Cash aan de receptie of via overschrijving.
IBAN: BE60 0682 5081 7270
BIC: GKCCBEBB
op naam van G.K.C. nv
mededeling: lidkaartnummer en/of geboortedatum

   
   
Events op maandag  
   
 
hoerennacht in acanthus Maandag 24 november staat de volgende editie van 2014 van de hoerennacht op maandag al vast... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en singles. Omwille van het thema is actie gegarandeerd.
 
karaoke in acanthus Eindelijk... het is weer zover... Acanthus gaat terug zingen. Karaoke van de bovenste plank, op vraag van veel van onze mensen. AC wordt omgetoverd tot een mega fantastisch supercool erotisch S(w)ingpaleis. Vergeet de dagdagelijkse sleur, ga uit de bol en stap binnen in een andere wereld. Ontdek de swinging sixties, the roaring seventies, de harmonieuze eighties, aangevuld met de tot de verbeelding sprekende dansmuziek van de jaren negentig en de hedendaagse hits. Een stressloze ontspanning, eigentijds plezier en een vleugje erotiek zijn gegarandeerd! Mis dit unieke gebeuren dus beter maar niet...
 
monokini in acanthus

Monokini-maandag... Borsten, borsten en nog eens borsten... Het wordt beslist een uitdagende avond waar we zoveel mogelijk vervelende BH's zullen mijden. Wie er wel een draagt, krijgt natuurlijk nog de hele avond om van mening te veranderen. Sensuele babes, hete vrouwen, lekkere modellen, in monokini! Dat dit een ondeugende avond zal worden, is duidelijk. Omwille van het zwoele thema is een stevige ambiance en heel wat erotiek gegarandeerd. Wie topless rondloopt maakt kans op een super cadeau!

 
fuck me in acanthus Fuck me... een maandagavond waar er geen tekening moet bij gemaakt worden... Op die avond zal acanthus gegarandeerd het wildste en heetste paradijs ooit zijn!
De dates wachten op u in onze themakamers boven... Beleef uw meest erotische fantasie ooit. Een schokkend swingersfeest dat je zeker niet onberoerd zal laten. Een nooit gezien orgie-avontuur op niveau. Zin in een sexueel avontuur, acanthus heeft wat u zoekt! Fuck me please!
 
xmassage in acanthus

4-handenmassage

Op maandag 22 december gaan we uw grootste erotische fantasie waarmaken... 2 sensuele dames brengen je in extase met een massage op hoog niveau. Een vierhandenmassage is intens heilzaam, luxueus en onthullend. Twee professionele meiden die jou verwennen, het summum van een massage-ervaring. De unieke gewaarwording van 4 ervaren handen in harmonie over je lichaam te voelen bewegen zorgt voor een ongelooflijk weldoende ontspanning. Je hoeft enkel maar te genieten...
Merry Xmas!