Eerstvolgende events

Acanthus is bekend, beroemd en vooral berucht voor z'n weergaloze, ongelooflijk hete thema-nachten. We kiezen onze thema's zo dat ze steeds een (zwaar?) erotisch tintje hebben. Doordat de sfeer dan extra ongedwongen is èn doordat jullie club dan steeds afgeladen vol zit, is kontact leggen een fluitje van een cent. Meedoen kan, mag, en wordt zelfs aangeraden, maar is natuurlijk niet verplicht.

Vergeet ook niet even op het forum in de kalender te kijken daar staan ook alle events vermeld !
 
bi night in acanthus

'Bi' wordt één van de geilste weekends ooit.
Een ontstuitbaar verlangen, een onbeheersbare aantrekkingskracht en een opwindende zoektocht naar de ultieme genotservaring in uw vertrouwde opwindende club. Spanning en erotiek, met een onschuldig begin en een onvoorspelbaar einde... Wie durft de uitdaging aan?
Ben je homo, hetero, travestie of gewoon jezelf, iedereen zal er beslist zijn plaats wel vinden. Alles kan, niets moet.

Acanthus, the place to 'bi'...

 
army in acanthus

Army, een gloednieuw, maar veel gevraagd thema dat eindelijk mag behoren tot de toppers van acanthus...
Geile meiden in uniform, coole macho's in een militair kostuum... wilder kan het niet! Het wordt vast en zeker een weekend met heel wat verbeelding. Eenmaal de controle gepasseerd kan je alle remmen losgooien en uw verstand op nul zetten en uw zicht op oneindig... Zorg dat uw geweer geladen is voordat je de uitdaging aangaat. Vergeet uw granaatjes niet en zorg dat uw loaded gun klaar staat om het kruit te verschieten. Welkom op army, een weekend dat je gegarandeerd zal bijblijven! Niet te missen dus...

 
hoerennacht in acanthus

Vrijdag 26 juni staat de 2e editie van 2015 van de hoerennacht al geprogrammeerd... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond met gratis toegangstickets en champagne. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en alleenstaanden. Omwille van het thema is actie gegarandeerd. Daarom is dit event ook een absolute aanrader voor nieuwe bezoekers! Acanthus… enjoy private clubbing !

Eerste prijs: 3 maanden gratis naar acanthus op vrijdag!

 
top guest-dj cali-ente in acanthus Net terug uit het buitenland en binnenkort in acanthus!
Een onvergetelijke dj-set in het commerciële/latino genre... Dj Cali-ente is naast dj een hot looking entertainer, reken alvast maar op heel wat verrassingen. Zijn speciale dance-moves zullen onwaarschijnlijk heel wat energie in de menigte brengen... Een unieke niet te missen kans en een absolute aanrader dus...
 
h2o in acanthus

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli staat alles in het teken van 'wet', 'wild' en 'water'... Een hot en soapy weekend dat onwaarschijnlijk onder de hoogste noemer 'erotiek' zal vallen. Ga op zoek naar uw date met het heetste, natste, meest glijdende lichaam en laat hem of haar schuimen...
Of je dat nu wil of niet, nat zal je gegarandeerd worden... Het weekend waar uw zeep elke hoek van uw geliefde club zal zien... Welkom op H2O... sexuele opwinding gegarandeerd!

 
1001nachten

De sultan ontvouwt een sprookjesachtig sensueel feest in de sfeer van 1001 nachten, die u door zijn prikkelende magie zal laten wegdromen. Ervaar het tintelende genot in een toverachtige woestijn met een oase van erotiek en meeslepende muziek. Eenmaal binnen de poorten ben je op weg naar de verboden stad waar de lustgevoelens zullen ontwaken... Neem plaats op het Perzisch tovertapijt en reis met ons mee naar de vele kerkers of probeer door de wachters in de schitterende paleiszaal te treden op zoek naar de mooiste adembenemende schatten... Welkom in het spel van de sexuele verbeelding, welkom op 1001 nights...

 
flowerpower Flower Power gaat terug naar de tijd van de hippies, Woodstock, peace and love. In die tijd wisten ze wel hoe ze een feestje moesten vieren... Laat je betoveren door muziek uit die tijd waarin de popmuziek echt doorbrak. Voel je die avond een echte hippe hete hippie en herbeleef die zalige magische periode... Een powerweekend waar de bloemetjes serieus buiten zullen gezet worden.
   
   
Events op maandag  
   
 
orgie in acanthus

Orgie, een themanaam die niet veel uitleg nodig heeft.
Op die avond zal acanthus gegarandeerd het wildste
orgie-paradijs ooit zijn! De dates wachten op u in onze themakamers boven... Beleef uw meest erotische fantasie ooit. Zin in een sexueel avontuur, acanthus heeft wat u zoekt!

 
private lapdance in acanthus

Maandag 8 juni is het showtime in Acanthus en zullen we je trakteren op een sensuele striptease-act en dan wel een privé-striptease, jij alleen met onze sensuele babe. Onze stripster zal haar prachtige lichaam beetje bij beetje aan jou laten zien... Pure passie, zwoele ambiance en ongekende erotiek gegarandeerd. Raak je opgewonden door wat je ziet, dan zal ze jouw vuur blussen met een erotische massage. Ze zal zorgen voor een pure ontlading, zoals je nog nooit eerder meegemaakt hebt. Acanthus, where your dreams come true... Een uniek avontuur dat je maar beter niet mist.

 
monokini in acanthus

Een titel die nog duidelijker is, konden we niet vinden voor deze maandag. Borsten, borsten en nog eens borsten... zalig toch... Het wordt beslist een uitdagende avond waar we zoveel mogelijk vervelende BH's zullen mijden. Wie er wel een draagt, krijgt natuurlijk nog de hele avond om van mening te veranderen. Sensuele babes, hete vrouwen, lekkere modellen, topless! Dat dit een ondeugende avond zal worden, is duidelijk. Omwille van het zwoele thema is een stevige ambiance en heel wat erotiek gegarandeerd. Wie topless rondloopt maakt kans op een leuke prijs...

 
fiesta latina in acanthus

Spaans, Mexicaans of gewoon Belgisch? Het maakt allemaal niet uit. Het wordt in elk geval een erotisch getinte zwoele latin-nacht in de ware AC-stijl, met alles erop en eraan. Laat je meeslepen met de exotische muziek, kom meegenieten van de sensuele meiden en de supercoole gasten en beleef de party van je leven!
Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn voor een onvergetelijke pikante nacht. Wij zorgen natuurlijk zoals altijd voor de extra's.

 
tantra massage in acanthus

Op maandag 29 juni doen we het erotiekgehalte nog maar eens stijgen in acanthus. Onze professionele sensuele masseuse zal je in extase brengen en je laten wegdromen in de 7e hemel. Een niet te evenaren tantra massage van hoog niveau, en dit voor zowel man als vrouw... Laat uw gevoelige erogene zones prikkelen en geniet meer dan ooit van de glijdende handen en het warme contact van het lichaam van onze zwoele schoonheid, en dit helemaal inbegrepen in de prijs. Enjoy...