Eerstvolgende events

Acanthus is bekend, beroemd en vooral berucht voor z'n weergaloze, ongelooflijk hete thema-nachten. We kiezen onze thema's zo dat ze steeds een (zwaar?) erotisch tintje hebben. Doordat de sfeer dan extra ongedwongen is èn doordat jullie club dan steeds afgeladen vol zit, is kontact leggen een fluitje van een cent. Meedoen kan, mag, en wordt zelfs aangeraden, maar is natuurlijk niet verplicht.

Vergeet ook niet even op het forum in de kalender te kijken daar staan ook alle events vermeld !
 
voyeur in acanthus

Voyeur, een gloednieuw ultrageil thema waar we alles op alles zullen zetten om zo veel mogelijk te gluren en te bespieden. Overal zal je gevolgd en bekeken worden. Op elke plaats zal er heimelijk en met seksuele lustgevoelens gekeken worden naar de mensen die geheel of gedeeltelijk naakt zijn en volop hun sexuele handelingen verrichten. Het wordt gegarandeerd een weekend waar heel wat erotische fantasieën zullen waargemaakt worden.

Welkom op voyeur, now u c me, now u don't... en vergeet niet... big brother is watching you!

 
birthday in acanthus Acanthus, de grootste, meest bekende en meest sexy club van de Benelux wordt een jaartje ouder... en niet zomaar een jaartje. AC wordt 21 jaar, dus volwassen! Een reden te meer om dit te vieren met een enorme party in een zwoel en erotisch gouden decor. Gedurende dit weekend zullen tal van verrassingen natuurlijk niet ontbreken. Het spreekt voor zich dat dit één van de topavonden van het jaar zal worden, een avond waar je gewoon spijt van zal krijgen als je die mist... Wie de 20e verjaardag meegemaakt heeft, weet als geen ander dat werkelijk alle remmen losvliegen. En het wordt nog straffer, dus begin al maar op te warmen...
 
hoerennacht in acanthus

Vrijdag 3 oktober staat de 3e editie van 2014 van de hoerennacht al vast... Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en singles. Omwille van het thema is actie gegarandeerd.

1e prijs: 3 maanden lang gratis naar acanthus op vrijdag...

 
ladies night in acanthus

Zaterdag 4 oktober wordt de nacht van de ladies. En wees er maar zeker van, deze editie zal niet de minste zijn... Het ultieme moment om alle aanwezige vrouwen serieus in de watten te leggen. De nadruk ligt dan ook volledig op het vrouwelijk schoon, die we een op een heel speciale manier zullen verwennen... Het bovenverdiep zal voor hen alleen een bepaalde tijd gereserveerd worden. Zo kunnen ze op hun manier warm worden om dan de heren te verwelkomen voor de final touch... Ben jij een vrouw die gedurende een ganse nacht serieus wat aandacht wil krijgen? Schrijf dan alvast zaterdag 15 maart in uw agenda. Wij zorgen voor een onvergetelijke exclusieve ervaring voor iedereen die snakt naar pure verwennerij...

 
black in acanthus

Dit schitterend en zeer geliefd erotisch thema kan natuurlijk niet ontbreken in de themalijst van Acanthus. Het is de meest kleurloze nacht van het jaar, want donkerder dan dit kunnen we het niet meer maken. Op verschillende momenten wordt het volledig donker. En dit maakt het des te zwoeler en spannender... Ook op de verdieping zal gedurende een tijd alles in duisternis gehuld worden om zo de grootste en geilste darkroom ooit tevoorschijn te laten komen. Bang in het donker, dan is het de hoogste tijd om deze fobie te overwinnen. We zorgen alvast dat elke bezoeker voorzien van het nodige dat helderheid moet geven in het nachtelijke Acanthus-paradijs. Welkom op black, enter our world of darkness...

   
   
Events op maandag  
   
 
lapdance op maandag in acanthus

Maandag 25 augustus is het showtime in Acanthus en zullen we je trakteren op een sensuele striptease-act en dan wel een privé-striptease, jij alleen met onze sensuele babe. Onze stripster zal haar prachtige lichaam beetje bij beetje aan jou laten zien... Pure passie, zwoele ambiance en ongekende erotiek gegarandeerd. Raak je opgewonden door wat je ziet, dan zal ze jouw vuur blussen met een erotische massage. Ze zal zorgen voor een pure ontlading, zoals je nog nooit eerder meegemaakt hebt. Acanthus, where your dreams come true... Een uniek avontuur dat je maar beter niet mist.

 
fiesta latina in acanthus Spaans, Mexicaans of gewoon Belgisch? Het maakt allemaal niet uit. Het wordt in elk geval een erotisch getinte zwoele latin-nacht in de ware AC-stijl, met alles erop en eraan. Laat je meeslepen met de exotische muziek, kom meegenieten van de sensuele meiden en de supercoole gasten en beleef de party van je leven!
Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn voor een onvergetelijke pikante nacht. Wij zorgen natuurlijk zoals altijd voor de extra's.
 
voyeur in acanthus

Voyeur, een gloednieuw ultrageil thema waar we alles op alles zullen zetten om zo veel mogelijk te gluren en te bespieden. Overal zal je gevolgd en bekeken worden. Op elke plaats zal er heimelijk en met seksuele lustgevoelens gekeken worden naar de mensen die geheel of gedeeltelijk naakt zijn en volop hun sexuele handelingen verrichten. Het wordt gegarandeerd een weekend waar heel wat erotische fantasieën zullen waargemaakt worden. Welkom op voyeur, now u c me, now u don't... en vergeet niet... big brother is watching you!

 
hoerennacht in acanthus

Maandag 15 september: hoerennacht op maandag!
Voor wie het principe nog niet kent: bij het binnenkomen ontvangt elke mannelijke bezoeker een bedrag van € 500 Acanthusgeld. Dit bedrag mogen de mannen in de loop van de nacht spenderen aan de aanwezige dames. De vrouwelijke bezoekers beslissen zelf welke diensten ze aanbieden tegen welke prijs. De dames die bij afsluiting het meeste geld hebben verzameld, worden rijkelijk beloond. Deze avond krijgt elke man carte blanche om volop vreemd te gaan en bepaalt elke dame haar eigen strategie om zoveel mogelijk mannen in haar charmante val te lokken. De avond staat open voor koppels en singles. Omwille van het thema is actie gegarandeerd.

 
birthday acanthus Acanthus, de grootste, meest bekende en meest sexy club van de Benelux wordt een jaartje ouder... en niet zomaar een jaartje. AC wordt 21 jaar, dus volwassen! Een reden te meer om dit te vieren met een enorme party in een zwoel en erotisch gouden decor. Gedurende dit weekend zullen tal van verrassingen natuurlijk niet ontbreken. Het spreekt voor zich dat dit één van de topavonden van het jaar zal worden, een avond waar je gewoon spijt van zal krijgen als je die mist... Wie de 20e verjaardag meegemaakt heeft, weet als geen ander dat werkelijk alle remmen losvliegen. En het wordt nog straffer, dus begin al maar op te warmen...
 
sexshop in acanthus Maandag 29 september gaan we sex-shoppen... Laat uw verbeelding maar volledig zijn gang gaan en laat uw libido maar stijgen... Sextoys, sexy lingerie, en allerhande erotisch materiaal zullen u daar alvast bij helpen. Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen voor u en uw partner? Hou je van verrassingen of eens lekker verwend te worden, kom dan ons reuze aanbod van sex artikelen en sex speeltjes ontdekken. Klaar om uw sex leven nog heerlijker te maken, noteer dan 29 september onmiddellijk in uw agenda!